Kapcsolat

  • Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármi kérdése van.
  • Amennyiben WordPress weblapkészítő szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni,  kattintson ide a kérdőív kitöltéséhez.
  • Webtárhely igénylés esetén ide kattintson.
  • Ha Ön jelenlegi ügyfelünk és támogatásra van szüksége, kattintson ide a belépéshez.

E-mail

hello@jimm.hu

Telefon

+36 70 905 3521

Cím

2316 Tököl, Piactér 7/e

Weblap készítés igényfelmérő kérdőív

Milyen funkciókat szeretne a weblapon?

Jogi megfelelés

Extra szolgáltatások igénylése

Tárhely igénylő űrlap

Támogatás

Meglévő ügyfelünk?

Amennyiben Ön már meglévő ügyfelünk és segítségre van szüksége, kérjük, hogy jelentkezzen be fiókjába a támogatási oldalunkon, hogy regisztrálhassuk kérését.

Jimm.hu Iroda

2316 Tököl, Piactér 7/e

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Tartalmat is kapok a weblaphoz?

Minden vállalkozás próbálja egyedi, a konkurenciától egy kissé különböző tartalommal megfogni a közönségét, leendő ügyfeleit.

Természetes, hogy ön tudja a legjobban leírni vállalkozása lényegét és azt, hogy mitől jobb, mint a konkurencia.

Épp ezért, ügyfeleink feladata, hogy a weblapra kerülő szöveges tartalmat biztosítsák számunkra, melyet mi a megfelelő módon feltöltünk.

A képeket önök biztosítják a weblaphoz?

Amikor weblapja vázlatát elkészítjük, mi ehhez keresünk és biztosítunk jogdíjmentes képeket.

Ugyanakkor, ha ön egyedi, saját képekkel szeretné ezeket helyettesíteni, akkor azokat elküldheti nekünk, és mi szívesen kicseréljük.

Mobil verziót is kapok a weblaphoz?

Minden általunk készített weblap alapból számítógép képernyő méretre készül, viszont teljes mobil és táblagépbarát optimalizáláson esik át, természetesen letesztelve.

Ugyanakkor létezik specifikus mobil és táblagép weblap dizájn is, ezt viszont alapszolgáltatásunk nem tartalmazza.

Röviden, mobilon és táblagépen is a weblapja szerkezete, szövegezése, és képei jelennek majd meg csak az adott készülékek méretére optimalizálva.

Csak WordPress alapú weblapokat készítenek?

Léteznek viszonylag könnyen kezelhető online weblapkészítő applikációk, mint például a Webnode, Wix, stb.

Ezek képességei viszont meglehetősen korlátozottak, ha valaki komolyan gondolja az online megjelenést.

Tehát a válasz rövid verziója: Igen, kizárólag WordPress weblapkészítést vállalunk, mert ebben bízunk.

Amennyiben érdeklik a részletek, hogy miért csupán WordPress weblapokkal foglalkozunk, a „Weboldal készítés” menüpont alatt megtalálja a választ.

Hogyan követhetem weblapom készítési folyamatát?

Amint ön az ügyfelünké válik saját fiókot kap project menedzsment rendszerünkben, ahol nyomon követheti a weblap készítésének teljes folyamatát.

Teljesen egyedi dizájnt kapok önöktől?

Amennyiben az egyedi dizájn opciót választja, természetesen igen. Mindent kizárólag az ön brandje számára készítünk el nulláról teljesen személyreszabva.

Ha kész a weblapom mi a további teendő?

Amennyiben nem lesz változó tartalma a weblapnak, akkor csupán a rendszeres karbantartást és biztonsági mentéseket kell majd elvégezni. Ez nem bonyolult, de mindenképp kell időt szakítani rá. Mi megtanítjuk Önnek hogyan kell csinálni. Ha nincs rá ideje, választhatja WordPress menedzsment szolgáltatásunkat, és akkor mi elvégezzük a szükséges teendőket Ön helyett.

Szeretnék egy weblapot. Mi kell hozzá?

Elsősorban kell egy Domain név és egy jó minőségű webtárhely.

Amennyiben nem rendelkezik a fentiekkel, ne kapkodja el. Egy gyengébb minőségű webtárhely nincs optimalizálva WordPress rendszerre, és korlátozottak a funkciói. Ez szinte biztosan megkeseríti majd az életét. Mindenképp lépjen kapcsolatba velünk tanácsért, mielőtt döntene.

Jó a WordPress webshopnak?

A WordPress nagyszerű megoldás egy webshop számára. A Woocommerce kezeli a webshop részét, amely egy nagyon jól kidolgozott, biztonságos, és elismert webshop kezelő bővítmény.

Milyen garanciát kapok a weblapra?

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy jó minőségű weblapot kap tőlünk, hogy weblapjára fél év pénzvisszafizetési garanciát adunk. Amennyiben nincs teljes mértékben megelégedve az általunk készített weblappal, 6 hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük a kifizetett teljes vételárat.

Továbbá a teljes megnyugvás érdekében ha egy éven belül bármilyen hibát észlel weblapján mely a mi hibánkból adódott, azt természetesen teljesen ingyen kijavítjuk.

Enyém lesz a weblapom tulajdonjoga?

Természetesen igen. Amint az anyagiak rendezve vannak, weblapja teljes joggal önt illeti. Beleértve a dizájnt, az összes tartalmat, és a weblap fájlokat. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot arra, hogy portfóliónkban bemutassuk az ön számára készített weblap dizájnt (ha csak nem kötöttünk egyéb egyéni megegyezést önnel mielőtt elkezdtük a munkát).

Kapok támogatást a weblap elkészülése után?

Amint weblapja elkészült és tesztelések után élesítésre került, a mi munkánk lezárult. Ugyanakkor igény esetén természetesen segítünk belerázódni weblapja alapvető  karbantartási teendőibe, valamint ha bármi problémája adódik weblapjával bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen csak egy e-mail távolságra vagyunk.

Ha viszont komolyabb szintű változtatásokat szeretne a már kész weblapján, azért majd fizetni kell.

Itt szeretnénk megemlíteni, hogy amennyiben nem szeretne foglalkozni biztonsági mentésekkel és időszakos karbantartással, nálunk van lehetőség személyreszabott állandó weblapfelügyeletre is, egybekötve teljeskörű karbantartási szolgáltatással.

Garantáljuk a megelégedést

Fél év pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nincs teljes mértékben megelégedve az általunk készített weblappal, az átadást követő 6 hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük a kifizetett teljes vételárat.

1 év szervízgarancia

A teljes megnyugvás érdekében ha egy éven belül bármilyen hibát észlel weblapján mely a mi hibánkból adódott, azt természetesen teljesen ingyen kijavítjuk.

Ingyen weblap sablon!

Saját maga szeretné létrehozni weblapját? Hadd segítsünk. Nézze át WordPress sablon kínálatunkat, hátha talál kedvére valót. Jó minőségű responzív sablonainkat ingyen adjuk 😉