Weboldal készítés

WordPress alapú weboldal készítés 16 éves webszerkesztői tapasztalattal. Az álatunk készített weboldalak felhasználóbarát, reszponzív, és konverzióra optimalizált dizájnal készülnek. Garantált minőség 6 hónap pénzvisszafizetési garanciával és 1 év szervízgaranciával!

WordPress Karbantartás

Miért minket válasszon?

 

 • Stratégiai hozzáállás
 • Ellenőrzött ár-érték arány
 • Ügyelünk a részletekre
 • Tapasztalt csapat
 • Iránymutatás az úton
 • Rugalmasság és sebesség
 • Tanácsok és tréning

Miért válassza a WordPress-t?

Nyílt forráskódú és ingyenes

A WordPress egy nyílt forráskódú és ingyenes CMS platform, mely szinte bármely tárhelyszolgáltatónál futhat, ami annyit jelent, hogy önnek teljes kontrollja van weblapja felett, ezért nem kell külön fizetni. Ezenkívül  a WordPress weblap nagymértékben formálható, mivel a forrás fájlok szerkeszthetők.

Hatalmas sablon és beépülő modul könyvtárral rendelkezik

Csupán a ThemeForest-en több, mint 11000 WordPress sablon található, valamint a WordPress saját oldalán is több száz sablon és mintegy 50000 beépülő modul elérhető, melyek közül számtalan ingyenesen is letölthető és felhasználható. Ez azért jó, mert weboldal készítés során kódolási tudás nélkül is hozzáadhatja honlapjához a szükséges extra funkciókat, és ugyan ez érvényes a weblap megjelenési formájára, vagyis a dizájnra.

Keresőbarát rendszer

Alapból a WordPress állítólag a legjobban keresőbarát CMS rendszer. Módosítható a link szerkezet és a metaadatok, és ezt nagyon szeretik a keresőmotorok, mint például a Google. Nem véletlenül az összes létező weblap több, mint 40%-át WordPress motor hajtja.

Flexibilis és multifunkciós

A WordPress egy nagyszerű általános CMS, amely könnyen módosítható a felhasználó igényei szerint, például blog, webshop, külömböző tagsági oldalak, online kurzusok, online magazinok, személyek és vállalkozások bemutatkozó weblapja, és még számtalan módon.

Könnyű szerkesztés és karbantartás

Könnyű szerkesztés és karbantartás – Egy WordPress weboldalt kis odafigyeléssel egyáltalán nem nehéz karbantartani és biztonságosan üzemeltetni. A beépülő modulok és sablonok szükség esetén néhány kattintással frissíthetők. A honlap tulajdonosának kisebb változtatások, illetve tartalmak felvitele esetén sem kell webfejlesztőt fizetnie a munkáért, mert azt némi gyakorlás után önmaga is elvégezheti.

Miért mi vagyunk az Ön embere, ha weblapot szeretne?

Stratégiai hozzáállás

Minden ügyfelünk weblap projektjéhez stratégiai szemmel állunk hozzá, és nagy hangsúlyt fektetünk a weblap részleteire. Személyreszabott WordPress weblap dizájn szolgáltatásunk fő célja, hogy új weblapja segítse önt üzleti céljai elérésében. Weblap készítés előtt megismerkedünk az ön iparágával, megvizsgáljuk a konkurenciát és márkajellemzőket, hogy olyan weblapot készíthessünk, amelyre az ön ügyfélkörének szüksége van, amely ezáltal több konvreziót generál vállalkozása számára.

Ellenőrzött ár-érték arány

Hiszünk a túlteljesítésben, ezáltal nagy értéket szolgáltatva ügyfeleinknek a pénzükért cserébe. Árainkat nagy körültekintéssel úgy határoztuk meg, hogy azok versenyképesek legyenek a hasonló szintű szolgáltatást nyújtó konkurenciával.

A lényeg a részletekben rejlik

A weblap készítés során hatalmas hangsúlyt fektetünk weblapja legapróbb részleteire is. A szerkezettől kezdve a színkombinációkon át a tipográfiáig mindent gondosan választunk meg annak érdekében, hogy weblapja tükrözze brandjét, és a lehető legjobb benyomást keltse látogatói szemében. Olyan weblapot készítünk önnek amely csúcsminőségű, és kiemelkedő felhasználói élményt biztosít.

Tapasztalt csapat

Legyen szó project menedzsmentről, weblap dizájnról, grafikáról, vagy weblap szerkesztésről, minden munkatársunk legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a saját területén. Ezzel biztosítjuk, hogy a weblap amelyet munkánk végén átadunk önnek egy első osztályú termék lesz, amely megalapozza vállalkozásának online jelenlétét és elősegíti annak sikereit.

Iránymutatás az úton

A weblap készítés nem egyszerű munka. Sok minden összefügg, és sok részlet helyes működése egymástól függ. Az első naptól kezdve az átadásig fontos a jó kommunikáció a megrendelő és a kivetelező közt az esetleges félreértések elkerülése érdekében. Amint ön meghatározza a fő irányt, mi folyamatosan tapasztalatainkon alapuló tanácsokkal és ötletekkel látjuk el önt és mindig megbeszéljük a részleteket.

Rugalmasság és sebesség

Tisztában vagyunk vele, hogy a prioritások és elvárások olykor még azonos feladatok esetén is változhatnak. Előfordulhat, hogy valami villámgyorsan még aznapra kell, vagy épp a büdzsé a meghatározó szempont, és a határidő nem annyira fontos. Mi ezen a téren is flexibilisek vagyunk. Büszkén hisszük, hogy ugyan olyan gyorsasággal dolgozunk, mint bármely más konkurens webfejlesztő. Tipikusan 3-4 naponta várhat tőlünk előrehaladási lépésről szóló értesítéseket, úgyhogy sosem hagyjuk önt magára hosszú ideig.

Tanácsok és tréning

Célunk hogy ügyfeleinkkel hosszútávú üzleti kapcsolatot hozzunk létre, hogy bármikor weblapjukkal kapcsolatos munkára lenne szükségük, mi kéznél legyünk. Ugyanakkor hiszünk abban, hogy a már kész WordPress weblapját egy kis tanulással és odafigyeléssel bárki biztonságosan tudja üzemeltetni és elvégezni rajta az alapvető karbantartási munkálatokat. Ennek okán ha ügyfelünk szeretné, szívesen megtanítjuk a szükséges lépésekre és elindítjuk az úton.

Hogyan dolgozunk?

1. Bemutatkozás és kutatás

A weboldal készítés első lépéseként elbeszélgetünk, hogy megismerjük önt és elképzeléseit. Amint meghatároztuk, hogy milyen jellegű projecttel állunk szemben, és hogy weblapja milyen szintű dizájnt kap és hogy milyen funkciókkal lesz ellátva, meghatározzuk a munka idejét, és a várható költségeket. Ezután következik a kutatási folyamat, melynek során mi megismerjük üzleti tevékenysége részleteit, megvizsgáljuk a konkurenciát, és nagyjából meghatározzuk az irányt. Ennek folyamatában valószínűleg lesz jópár kérdésünk önhöz ami hívásokat jelent majd de ez sajnos elengedhetetlen része a munkafolyamatnak. Végül összeállítunk egy vázlattervet, amelyet részleteiben átbeszélünk önnel, és egyetértés esetén lefixálunk.

2. Weblap dizájn kiválasztása

Dizájn esetében alapvetően két opcióból lehet választani. Az egyik opció egy harmadik fél által készített WordPress sablon használata, a másik pedig egy teljesen egyedi dizájn kialakítása. Az első opció többek közt akkor jöhet számításba, ha ön például már eleve kiválasztott egyet ami tetszik, és ezt szeretné weblapja arculatául választani. Akkor is az első opciót érdemes megfontolni, ha kritikus az idő a weblap elkészítéséhez, egyben ez a legköltséghatékonyabb megoldás is. Ugyanakkor, ha teljesen egyedi, saját márkájára szabott weblapot szeretne, akkor legalább egy-két fontos oldal tekintetében (pl. főoldal, termék bemutató oldal, stb) az egyedi dizájnt javasolnánk. Hasonlóképp, ha már van egy meglévő weblapja és azt szeretné újradizájnolni, az egyedi dizájn megoldás lenne a legmegfelelőbb.

3. Szükséges információk begyűjtése

Tipikusan az alábbi információkra lesz öntől szükségünk:

  1. Egy részletes leírást arról, hogy vállalkozása mivel foglalkozik, az iparága és a célközönsége.
  2. Az ön által választott dizájn (akár az általunk javasoltak közül, vagy amelyet ön választott egy harmadik fél választékából) – amennyiben nem az egyedi weblapdizájn opciót választotta.
  3. Esetleges egyedi funkciók amelyeket szeretne weblapjára (ezek általában beépülő modul formájában elérhetők, csak hogy számítsunk ezekre is).
  4. A weblap teljes weblaptérképe, beleértve a kért oldalakat és oldalszakaszokat (pl. „Rólunk” oldal cégtörténettel, képgalériával, és jövőképpel)
  5. A brandjével kapcsolatos anyagok, logó, tipográfia és brand színpaletta.
  6. A weblapon megjelenítendő összes tartalom, beleértve a szöveget, képeket, termékképeket, grafikát, stb.
  7. WordPress adminisztrációs felületre való belépési adatok, domain és hosting belépési adatok

4. Építés, alakítás, szerkesztés

Amint az összes szükséges információ és anyag a rendelkezésünkre áll és a dizájn véglegesítésre kerül (az ön által választott sablon, vagy az egyedi dizájn végső, jóváhagyott formája), keztődhet a weboldal készítés. Elkezdjük a weblap szerkezetének megépítését és dizájnjának kialakítását egy ideiglenes webhelyen. Létrehozzuk az oldalakat, beépítjük a tervezett funkciókat, majd továbbítjuk önnek véleményezésre. Miután ön leellenőrizte a vázlatweblapot megtárgyaljuk az esetleges kép és tartalomváltoztatásokat, és mi kérése szerint átalakítjuk, frissítjük a weblapot. Ezeket a módosításokat a weblap élesítése előtt két alkalommal díjmentesen elvégezzük.

5. Weblap átadása

Miután elvégeztük az összes kért módosítást és ön jóváhagyta a weblapot, átköltöztetjük azt az ön webtárhelyére. Abban az esetben, ha ez egy új weblap az ön számára szívesen segítünk a domain név, valamint a webtárhely beszerzésében is. Sőt mi több, felajánljuk az általunk szolgáltatott domain név vasárlási lehetőséget, valamint WordPress weblapra specializált webtárhely szolgáltatásunkat. A részletekért kattintson ide.

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

Ingyenes konzultáció és tanácsok

Beszélgetéseeink során megismerjük az ön problémáit és céljait, és javaslatokat, tanácsokat adunk a weboldal készítés teljes folyamata alatt. Segítünk önnek megtalálni a projectre vonatkozó legjobb megoldásokat, hogy céljai elérésének érdekében meghozhassa a helyes döntéseket.

Minden készülékre reszponzív

Minden oldalt és sablont reszponzív módon készítünk el. Ez azt jelenti, weblapjának tartalma látogatói számára úgy mobilon és tableten, mint laptopon és pc-n egyaránt felhasználóbarát megjelenést biztosít. Így nincs szükség egyedi mobil és táblagép verziók készítésére.

Vizuális szerkesztő

A weboldal készítésénél vizuális szerkesztőket használunk, mint például Elementor, vagy Divi. Leggyakrabban Divi szerkesztővel dolgozunk, melynek licenszét kiterjesztjük az ön domain nevére is, hogy azt igény esetén ön is bármikor használhassa a weblap elkészítése után.

Beépülő modulok és integrációk

A weboldal készítés során alapból telepítjük honlapjára az általunk is használt csúcsminőségű keresőoptimalizáló és gyorstárazó applikációkat, hogy weblapja az indulástól kezdve az ezen applikációk nyújtotta előnnyel rendelkezzen. Ezen felül az egyik legjobb védelmi rendszerrel vértezzük fel weboldalát, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

6 hónap ingyen tárhely

Ha azt akarjuk, hogy weblapunk megjelenjen a világhálón, akkor természetesen egy domain névre, és egy webtárhelyre is szükségünk lesz. Amennyiben nálunk vásárolja meg domain nevét, és úgy dönt, hogy a mi villámgyors és WordPress-re specializált szervereinken helyezi el weblapját, 6 havi ingyen tárhelyet kap tőlünk ajándékba.

Szerkesztés és módosítások

Weblapja készítése során előfordulhat, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatban meggondolja magát, és utólag mégis változtatna néhány képet, vagy egyéb tartalmat, melyek először jó ötletnek tűntek. Erre természetesen lesz lehetősége sőt, amennyiben ezt a jóváhagyási folyamat alatt kéri tőlünk, két eseti módosításokat teljesen ingyen elvégzünk.

t

Gyakran ismételt kérdések

Mit nem tartalmaz a WordPress weboldal készítés szolgáltatásuk? – Míg javarészt extra szolgáltatásként beiktathatók, alapból az alábbi tételek nem tartoznak bele alap weblap készítés szolgáltatásunkba:

A weblap szöveges tartalma

Minden vállalkozás próbálja egyedi, a konkurenciától egy kissé különböző tartalommal megfogni a közönségét, leendő ügyfeleit. Természetes, hogy ön tudja a legjobban leírni vállalkozása lényegét és azt, hogy mitől jobb, mint a konkurencia. Épp ezért, ügyfeleink feladata, hogy a weblapra kerülő szöveges tartalmat biztosítsák számunkra, melyet mi a megfelelő módon feltöltünk.

Képek

Amikor weblapja vázlatát elkészítjük, mi ehhez keresünk és biztosítunk jogdíjmentes képeket. Ugyanakkor, ha ön egyedi, illetve saját képekkel szeretné ezeket helyettesíteni, akkor azokat elküldheti nekünk, és mi szívesen kicseréljük.

Egyedi mobil és táblagép verziók

Minden általunk készített weblap alapból számítógép képernyő méretre készül, viszont teljes mobil és táblagépbarát optimalizáláson esik át, természetesen letesztelve. Ugyanakkor létezik specifikus mobil és táblagép weblap dizájn is, ezt viszont alapszolgáltatásunk nem tartalmazza. Röviden, mobilon és táblagépen is a weblapja szerkezete, szövegezése, és képei jelennek majd meg csak az adott készülékek méretére optimalizálva.

Folytatólagos támogatás

Amint weblapja elkészült és tesztelések után élesítésre került, a mi munkánk lezárult. Ugyanakkor igény esetén természetesen segítünk belerázódni weblapja alapvető  karbantartási teendőibe, valamint ha bármi problémája adódik weblapjával bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen csak egy e-mail távolságra vagyunk. Ha viszont komolyabb szintű változtatásokat szeretne a már kész weblapján, azért majd fizetni kell. Itt szeretnénk megemlíteni, hogy amennyiben nem szeretne foglalkozni biztonsági mentésekkel és időszakos karbantartással, nálunk van lehetőség személyreszabott állandó weblapfelügyeletre is, egybekötve teljeskörű karbantartási szolgáltatással.

Csak WordPress alapú weblapokat készítenek, vagy van lehetőség más választásra is?

Léteznek viszonylag könnyen kezelhető online weblapkészítő applikációk, mint például a Webnode, Wix, vagy épp a Squarespace, melyek azt reklámozzák, hogy egy-két kattintással bárki létrehozhat magának egy weblapot. Nos, ez igaz. Mindegyik nagyon könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, viszont a dizájn és funkciós lehetőségek rendkívül korlátozottak. Ezenfelül a keresőoptimalizálási beállítási lehetőségek közel sem jöhetnek ahhoz, amit egy jó WordPress SEO modul nyújthat. Végsősoron pedig az lenne a cél, hogy a látogatók megtalálják weblapunkat.

A múltban dolgoztunk egyéb CMS rendszerekkel is, például annak idején Joomla rendszerrel kezdtük webszerkesztői pályafutásunkat. Idővel azonban megszerettük, és teljesen áttértünk a WordPress-re. Tehát a rövid válasz nem, nem foglalkozunk más CMS rendszerekkel.

A WordPress CMS rendszer az elúlt évek folyamán hihetetlen szinten kinőtte magát, és véleményünk szerint egyetlen más rendszer sem veheti fel vele a versenyt.

Ha biztonságról, keresőoptimalizálásról, vagy dizájn lehetőségekről van szó, a számtalan elérhető beépülőmudulnak köszönhetően a WordPress messzemenően a legflexibilisebb rendszer.

Dióhéjban tehát: Ha csupán egy alap weblapot szeretne korlátozott funkciókkal, és mindegy, hogy az a keresőmotorok melyik oldalán jelenik meg, akkor nem kell profi webdizájnert felbérelnie, hanem pár kattintással készíthet egyet a fent említett platformok valamelyikén. Minden más esetben itt vagyunk, hogy segítsünk.

Használnak valamilyen project menedzsment rendszert?

Igen, saját projekt menedzsment rendszerünk van. Amint ön az ügyfelünké válik saját fiókot kap project menedzsment rendszerünkben, ahol nyomon követheti a weblap készítésének teljes folyamatát.

Ezen keresztül kommunikálunk önnel bármilyen kérdés vagy kérés esetén.

Teljesen egyedi dizájnt kapok önöktől?

Amennyiben az egyedi dizájn opciót választja, természetesen igen. Mindent kizárólag az ön brandje számára készítünk el nulláról teljesen személyreszabva.

Enyém lesz a weblapom tulajdonjoga?

Természetesen igen. Amint az anyagiak rendezve vannak, weblapja teljes joggal önt illeti. Beleértve a dizájnt, az összes tartalmat, és a weblap fájlokat. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot arra, hogy portfóliónkban bemutassuk az ön számára készített weblap dizájnt (ha csak nem kötöttünk egyéb egyéni megegyezést önnel mielőtt elkezdtük a munkát).

WordPress szolgáltatások

Weboldal készítésen kívül ebben segíthetünk még

SEO szolgáltatások

Az általunk készített weblapok alapból SEO-készek. Ez azt jelenti, hogy telepítjük a keresőoptimalizáláshoz szükséges szoftvert, hogy a tulajdonos a tartalom alapján elvégezhesse a szükséges beállításokat. Tudjuk, hogy ez időigényes és komplikált feladat, ezért létrehoztuk SEO szolgáltatásunkat.

Biztonsági mentések

Biztonság mindenek felett! WordPress szolgáltatásaink keretein belül vállaljuk a weblapok rendszeres biztonsági mentéseivel kapcsolatos munkák elvégzését. Havi, Heti, és akár napi rendszerességű biztonsági mentéseket végzünk annak érdekében, hogy baj esetén ne vesszen el az értékes tartalom.

WordPress sablonok

Nézze át WordPress sablon választékunkat, és válassza ki a vállalkozásának legmegfelelőbb dizájnt. Akár velünk készítteti el weboldalát, akár saját maga szeretné megoldani ezt a feladatot, mindenképp segítségére lesz egy jó alap, amelyre „építkezhet”.

WordPress kezelés

Szeretné, hogy teljesen levegyük a válláról a terhet? Akkor válassza az Önnek legkedvezőbb WordPress menedzsment szolgáltatásunkat. Elvégezzük Ön helyett a weblapjával járó kulimunkát, hogy Ön teljes mértékben az üzletre koncentrálhasson.

Rólunk mondják

Ügyfél vélemények

Szerettünk volna egy letisztult, felhasználóbarát, könnyen kezelhető weboldalt az ingatlan irodánknak. Péter minden igényt kielégítő oldalt készített, minden részletre odafigyelt, minden kérésünkre talált megoldást. Az oldal gyors, és a keresőben is elől van. Péterrel nagyon gördülékenyen ment a kommunikáció és az egész folyamatot ez jellemezte. Segítőkész, kedves, pozitív hozzáállású, profi! Köszönjük szépen!

Földvári Dorina

Társtulajdonos, Classingatlan

Mi egy olyan weblapot szerettünk volna, ami professzionalizmust sugároz, felhasználóbarát, kellően átlátható és pont annyira informatív, amennyire szükséges, azaz a vállalkozásunk ügyfélszerzését maximálisan támogatja. Voltak alapelképzeléseink és ötleteink, de a megfelelő szakember nélkül ezek csak megvalósítatlan tervek maradtak volna. A JIMM csapata a weboldalunk elkészítésével nemhogy az elvárásainkat teljesítette, de még bőven felül is múlta azt. Maximálisan elégedettek vagyunk és mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Berényi Róbert

Cégtulajdonos, Otthonérték

Weboldalunk a célirányos rákeresésekre elsőként, vagy legalábbis az elsők között jelenik meg, ami nyilván nagy előny az ajánlatkérések között. Mióta megvan ez a honlapunk, nincs gondunk a munkaszerzéssel, sőt, néha vissza kell utasítanunk egy-egy felkérést, egyszóval válogathatunk a megrendelések között. Az oldal megjelenésével, tartalmával, látogatottságával a legmesszebbmenőkig elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudom.

Pákozdi Lydia

Társtulajdonos, Geodéziakomárno

Referencia Munkák

Weblapok a közelmúltból

classingatlan.hu weblap

classingatlan.hu

A classingatlan.hu egy ultramodern megjelenésű weblap, amely az ingatlanügynökség kínálatát prezentálja. Számos, az ügynökök számára hasznos funkcióval, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

Weblap megtekintése
otthonertek.hu weblap

otthonertek.hu

Az otthonertek.hu szintén nagyon modern megjelenésű, úgynevezett "onepage", azaz "egyoldalas" weblap. Nagyszerű választás lehet kisebb vállalkozások bemutatkozó weblapjának.

Weblap megtekintése
geodeziakomarno.sk weblap

geodeziakomarno.sk

A geodeziakomarno.sk egy klasszikus vállalkozást bemutató weboldal. Érdekessége, hogy kétnyelvű. A weblap 7 oldalt tartalmaz főoldali képcsúszkával és kapcsolatfelvételi űrlappal.

Weblap megtekintése

Garantáljuk a megelégedést

Fél év pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nincs teljes mértékben megelégedve az általunk készített weblappal, az átadást követő 6 hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük a kifizetett teljes vételárat.

1 év szervízgarancia

A teljes megnyugvás érdekében ha egy éven belül bármilyen hibát észlel weblapján mely a mi hibánkból adódott, azt természetesen teljesen ingyen kijavítjuk.

Kérjen árajánlatot most!

Kapcsolat