Pénzvisszatérítés és szervíz garancia

Áttekintés

Az alábbi pénzvisszatérítési és szervíz garancia szabályzat kizárólag a weboldal készítési szolgáltatásunkra vonatkozik.

A domain név vásárlással és tárhehyszolgáltatással kapcsolatos részleteket az Általános Szerződési Feltételek oldalunkon olvashatják.

6 hónap pénzvisszafizetési garancia weblap készítésre

Amennyiben nincs teljes mértékben megelégedve általunk készített weblapjával, a weblap átadásától számított 6 hónapon belül visszavizetjük a teljes vételárat. Ez alól kivételt képeznek az esetlegesen Ön által harmadik féltől vásárolt sablonok, modulok, vagy egyéb bővítmények.

1 év szervízgarancia

A teljes megnyugvás érdekében ha egy éven belül bármilyen hibát észlel weblapján mely a mi hibánkból adódott, azt természetesen teljesen ingyen kijavítjuk.

30 nap pénzvisszafizetési garancia tárhelyszolgáltatásra

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, hogy bátran vállaljuk, hogy ha mégsem lenne 100-%-ig elégedett tárhelyszolgáltatásunkkal és úgy dönt, hogy inkább egy másik tárhelyszolgáltatót választ, csupán tudassa velünk, és a vásárlás időpontjától számított 30 naptári napon belül minden kérdés nélkül  visszafizetjük a pénzét.

Kérdése van?

Amennyiben bármilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatban írja meg, és mi a legjobb tudásunk szerint válaszolunk kérdéseire.