WordPress szolgáltatások

WordPress karbantartás, weblap fenntartása és kezelése

Dizájn, készítés, optimizálás, karbantartás
Ideje, hogy ön teljes mértékben vállalkozására koncentráljon, mi majd vigyázunk a honlapjára

Engedje, hogy a szakembereink vegyék kézbe weblapja kezelését

 

WordPress weblapja karbantartása talán nyűg, viszont egy nagyon fontos feladat.

Ha WordPress alapú weblapja biztosítja vállalkozása online jelenlétét akkor itt az ideje, hogy átadja az ezzel járó feladatok elvégzését a profiknak, hogy ön jobban fókuszálhasson vállalkozására.

Mi értünk a WordPresshez

 

Több, mint 16 éve foglalkozunk webszerkesztéssel, és ezen belül mintegy 13 éve dolgozunk WordPress weblapokkal. Ki lehetne jobb partner, akire rábízhatná WordPress weblapja karbantartását?

Nagy magabiztonsággal állíthatjuk, hogy a lehető legjobb WorPress karbantartási szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára, tehát nyugodt szívvel ránk bízhatja weblapját.

Vállalkozóként valószínűleg épp elég más gond is nyomja a vállát, melyek osztatlan figyelmet igényelnek az ön részéről.

WordPress szolgáltatások

Pontosan miben tudunk segíteni?

SEO szolgáltatások

Az SEO, avagy keresőoptimalizálás ma már elengedhetetlen része egy weboldal üzemeltetésének, ha szerenténk, hogy a potenciális vásárlóink vagy üzletfeleink megtaláljanak bennünket a neten. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a keresőoptimalizálás egy külön szakma és ha nem értünk hozzá, többet árthatunk, mint használunk weblapunknak, és ezzel együtt a vállalkozásunknak.

Biztonsági mentések

A WordPress karbantartás egyik fő eleme a rendszeres biztonsági mentés. Rendkívül fontos feladat egy weblapnál, legyen az WordPress alapú, vagy bármely más rendszer. Ez biztosítja, hogy weblapja tartalma és beállításai akkor se vesszenek el, ha esetleg az oldalt egy sikeres hacker támadás éri, vagy bármi más technikai probléma miatt használhatatlanná válik.

Honlap készítés

Amennyiben még nincs weblapja, szívesen segítünk létrehozni azt. 14 éves WordPress weblapkészítési tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy olyan weblapot készítünk vállalkozásának, amely teljes mértékben felhasználóbarát, de egyben ügyfélszerző is. Nézze meg weblap készítő szolgáltatásunk részleteit, hogy betekintést szerezzen abba, hogyan is dolgozunk.

WordPress kezelés

A teljes WordPress menedzsment szolgáltatásunk minden feladatot lefed A-tól Z-ig amit a WordPress karbantartás fogalom lefed, és melyet weblapja egészséges üzemeltetése megkíván. Elvégezzük a biztonsági mentéseket, rendszeresen frissítjük a modulokat, nyomonkövetjük weboldala teljesítményét, és javítunk rajta, amikor az szükségessé válik.

WordPress karbantartási szolgáltatásaink

Biztonság

Tűzfal és vírusvédelem. Biztonsági bővítmények telepítése és beállítása spam-ek, ártalmas kódok, és hackertámadások ellen.

Mentések

Havi, heti, és napi rendszerességű biztonsági mentések, hogy tartalma visszaállítható legyen, ha  technikai probléma adódna

Frissítések

WordPress motor, sablonok, és bővítmények frissítése a problémamentes és konfliktusmentes működésért

Sebesség

Sebesség optimalizálást segítő bővítmény telepítése és beállítása annak érdekében, hogy weblapja villámgyors legyen

SEO

Keresőoptimalizálás. Kiváló keresőoptimalizáló bővítmény telepítése és beállítása, hogy weblapja versenyképes legyen

Analízis

Teljesítményfigyelés. Folyamatosan ellenőrizzük weblapja teljesítményét, hogy segíthessük az előrelépést

Tartalom

Tartalomfeltöltés képek, szöveges tartalom, videók, valamint termékek vagy katalógus tételek formájában, igény szerint

Jelentések

Időszakos jelentések weblapja aktuális állapotáról, az esetleges problémákról és hiányosságokról, javaslatok a fejlesztésre

WordPress karbantartás opciók és árak

Találja meg a weblapja számára legmegfelelőbb WordPress karbantartás csomagot

A feltüntetett árak nettó értékek és egy weblap karbantartására értendők.

Amennyiben egyik WordPress karbantartás csomag sem felel meg tökéletesen, semmi gond, nyugodtan írja meg mit szeretne, és összeállítjuk önnek a legmegfelelőbb csomagot.

Itt az idő, hogy professzionális WordPress karbantartás szolgáltatásra váltson

Tegye meg azt a lépést, amely weblapja előrehaladását szolgálja! Töltse ki rövid kérdőívünket, hogy egy kicsit megismerjük vállalkozását és igényeit, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk ajánlani Önnek.

Kinek való a WordPress karbantartás szolgáltatás?

 

A WordPress karbantartás szolgáltatás mindenki számára hasznos lehet, aki WordPress weblapot használ de nem azzal szeretné tölteni értékes idejét, hogy a weblapjával járó napi szintű karbantartási feladatokat maga végezze el, és/vagy akinek szüksége van rá, hogy profi szakemberek kezeljék weblapját az akadálymentes és biztonságos üzemelés érdekében.

Legyen ön akár egy egyszemélyes kisvállalkozó, vagy egy cég vezetője, ha vállalkozásának online jelenléte a tét, mindenképpen megnyugtató a tudat, hogy olyan emberek kezelik weboldalát, akiknek ez a szakmájuk, ehhez értenek a legjobban.

Mi külömböztet meg minket más, hasonló szolgáltatásoktól?

 

16 éve foglalkozunk weblapok szerkesztésével és szinte azóta foglalkozunk WordPress rendszerrel, amióta az megjelent.

Több, mint 13 éve szerkesztünk WordPress weblapokat, minden csínját-bínját ismerjük.

Nem csak ismerjük, de szeretjük is, és ha valamit szeretettel csinálunk az véleményünk szerint megkülömböztet bennünket azoktól, akik számára ez pusztán üzlet.

A mai napig minden ügyfelünk maximálisan meg van elégedve szolgáltatásainkkal, és ennél nagyobb elismerés nem is kell.

Olyannyira bízunk a teljesítményünkben, hogy minden webszerkesztési munkánkra 6 hónap pénzvisszafizetési garanciát, és egy év szervízgaranciát vállalunk.

Ezért nyugodt szívvel bízhatja ránk weblapját, jó kezekben lesz, és garantáltan kihozzuk belőle a lehető legjobbat.

Rólunk mondják

Ügyfél vélemények

Szerettünk volna egy letisztult, felhasználóbarát, könnyen kezelhető weboldalt az ingatlan irodánknak. Péter minden igényt kielégítő oldalt készített, minden részletre odafigyelt, minden kérésünkre talált megoldást. Az oldal gyors, és a keresőben is elől van. Péterrel nagyon gördülékenyen ment a kommunikáció és az egész folyamatot ez jellemezte. Segítőkész, kedves, pozitív hozzáállású, profi! Köszönjük szépen!

Földvári Dorina

Társtulajdonos, Classingatlan

Mi egy olyan weblapot szerettünk volna, ami professzionalizmust sugároz, felhasználóbarát, kellően átlátható és pont annyira informatív, amennyire szükséges, azaz a vállalkozásunk ügyfélszerzését maximálisan támogatja. Voltak alapelképzeléseink és ötleteink, de a megfelelő szakember nélkül ezek csak megvalósítatlan tervek maradtak volna. A JIMM csapata a weboldalunk elkészítésével nemhogy az elvárásainkat teljesítette, de még bőven felül is múlta azt. Maximálisan elégedettek vagyunk és mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Berényi Róbert

Cégtulajdonos, Otthonérték

Weboldalunk a célirányos rákeresésekre elsőként, vagy legalábbis az elsők között jelenik meg, ami nyilván nagy előny az ajánlatkérések között. Mióta megvan ez a honlapunk, nincs gondunk a munkaszerzéssel, sőt, néha vissza kell utasítanunk egy-egy felkérést, egyszóval válogathatunk a megrendelések között. Az oldal megjelenésével, tartalmával, látogatottságával a legmesszebbmenőkig elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudom.

Pákozdi Lydia

Társtulajdonos, Geodéziakomárno

Garantált megelégedés

Fél év pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nincs teljes mértékben megelégedve az általunk készített weblappal, az átadást követő 6 hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük a kifizetett teljes vételárat.

1 év szervízgarancia

A teljes megnyugvás érdekében ha egy éven belül bármilyen hibát észlel weblapján mely a mi hibánkból adódott, azt természetesen teljesen ingyen kijavítjuk.

Válasszon csomagot most!

Vagy írja meg mire van szüksége, és megtaláljuk az optimális megoldást

WordPress karbantartás igénylő űrlap