Személyi Edző sablon

A Személyi Edző WordPress sablon rendkívül erőteljes megjelenésű, mindamellett praktikus. A hatalmas betűk és sugárzó árnyékok valóban felkeltik a látogató figyelmét. Az egyes oldalak tökéletesen ki vannak élezve arra a célra, hogy egy személyi edző szolgáltatásait és tagságcsomagjait az interneten promotálja. A Személyi edző téma csomag alapból hat oldalt tartalmaz.

Áttekintés

Egy személyi edző weblapja az online jelenlétének és szolgáltatásai bemutatásának eszköze. Fontos, hogy a weblap tükrözze a személyi edző stílusát, szakértelmét és az ügyfelek számára elérhető szolgáltatásokat.

Főbb jellemzők:

Fejléc: A fejléc tartalmazza a személyi edző logóját vagy nevét, valamint az elérhetőségeit, például e-mail címet és telefonszámot.

Főoldal: A főoldalon lehet rövid üdvözlő szöveg, amely bemutatja a személyi edzőt és néhány kulcsszolgáltatást vagy előnyt.

Rólunk oldal: Ezen az oldalon részletes információkat találunk a személyi edzőről, mint például a háttér, a képesítések, a filozófia, és esetleg egy rövid életrajz.

Szolgáltatások/Programok oldal: Itt találhatók részletes információk az elérhető szolgáltatásokról, például személyi edzés, táplálkozási tanácsadás, csoportos órák stb. Lehetőség van itt árak és időpontok megjelenítésére is.

Referenciák/vélemények: Ha a személyi edzőnek vannak elégedett ügyfelei, ennek mindenképp helyet kell adni a weboldalon. Ez növelheti a bizalmat az érdeklődők körében.

Blog/Képek/Galéria oldal: A személyi edző itt megoszthat cikkeket, képeket, vagy edzési tippeket. Ez segít az érdeklődőknek betekintést nyerni a személyi edző munkájába és szemléletébe.

Elérhetőség oldal: Az elérhetőség oldalon találhatók az elérhetőségi információk, például cím, térkép, e-mail cím, és egy kapcsolatfelvételi űrlap.

Online foglalás: Ha a személyi edző online időpontfoglalást kínál, ezen az oldalon lehet erre lehetőség, általában egy naptár és időpontválasztó űrlap formájában. A foglalási rendszert az alapcsomag nem tartalmazza.

Kapcsolat és hírlevél feliratkozás: Egy űrlap a weboldal látogatóinak lehetőséget ad a kapcsolatfelvételre vagy hírlevél feliratkozásra, hogy értesítéseket kapjanak a legfrissebb hírekről és ajánlatokról.

Egy jó személyi edző weblap sablon segít a személyi edzőnek bemutatni magát és szolgáltatásait az online közönség előtt, valamint könnyen elérhetővé tenni az elérhetőségi információkat és a foglalási lehetőségeket. Az esztétikai és funkcionális megjelenés nagyban függ a személyi edző saját stílusától és az általa kínált szolgáltatásoktól.

További információk

Használati feltételek

Az alábbi sablon egy Divi elrendezés. Használatához szükség van a Divi szerkesztőre, enélkül nem használható. Ha velünk készítteti el weblapját, mi ingyen biztosítjuk a Divi szerkesztő licenszt weblapjához. Amennyiben saját maga szeretné elkészíteni weblapját, kérjük, hogy a sablon használata előtt mindenképp telepítse a Divi szerkesztőt weblapjára, mert anélkül nem fog működni.