Virágbolt sablon

A Virágbolt WordPress sablon a virágkötő gondolkodásmódját követve készült. A gyönyörű, nagyméretű virág képek céltudatosan lettek elhelyezve. A landing oldal különösen hasznos, mert bemutatja a szezonális ajánlatokat, kedvezményeket, és még egy külön rendelési űrlap is található a speciális csokrokra. Könnyen egyénre szabható sablon. A Virágbolt WordPress sablon csomag 7 oldalt tartalmaz.

Áttekintés

A virágbolt weboldal sablon lehetővé teszi, hogy virágüzletek, virágkötők vagy kertészeti vállalkozások könnyen és vonzó módon mutassák be virágok és növények kínálatukat az interneten. Számos funkcióval rendelkezik, hogy segítse a virágüzletet a vállalkozás széles körű online jelenlétének kialakításában.

Szemet gyönyörködtető design: A sablon vonzó és esztétikus designnal rendelkezik, amely segít a virágok és növények szép megjelenítésében. Friss, virágos és élénk színek dominálnak.

Képek és galériák: A sablon lehetőséget biztosít képgalériák és képek feltöltésére, hogy bemutathassa a virágok különböző fajtáit és kompozícióit.

Termékkategóriák: A sablon lehetőséget nyújt a virágok és növények kategorizálására különböző típusok és alkalmak szerint, például születésnapok, esküvők, temetések stb.

Kapcsolatfelvétel: Az elérhetőségek és kapcsolatfelvétel módja szerepel a weboldalon, hogy az ügyfelek könnyen felvehessék a kapcsolatot a virágüzlettel.

Értékelések és visszajelzések: A sablon lehetőséget biztosít az ügyfeleknek arra, hogy véleményeket és értékeléseket hagyjanak a vásárlásaikról.

Részletes termékinformációk: Minden virág vagy növény termékhez részletes információk hozzáadása lehetséges, például ár, méret, szín és gondozási útmutatók.

Testre szabhatóság: A sablon testreszabható, hogy a virágüzlet saját márkájához és igényeihez igazíthassa weblapját.

Mobilbarát: A sablon responszív designnal rendelkezik, így a weboldalak szépen megjelennek különböző eszközökön, például mobiltelefonokon és táblagépeken is.

A Virágbolt WordPress sablon csomag 7 oldalt tartalmaz.

További információk

Használati feltételek

Az alábbi sablon egy Divi elrendezés. Használatához szükség van a Divi szerkesztőre, enélkül nem használható. Ha velünk készítteti el weblapját, mi ingyen biztosítjuk a Divi szerkesztő licenszt weblapjához. Amennyiben saját maga szeretné elkészíteni weblapját, kérjük, hogy a sablon használata előtt mindenképp telepítse a Divi szerkesztőt weblapjára, mert anélkül nem fog működni.