Termelői Piac sablon

Sok szeretni való van a Termelői Piac WordPress sablonban, mégis két oldalra szeretném felhívni a figyelmet: Az események, és a támogatás oldalakra, melyek hasznos, szinte elengedhetetlen elemei egy sikeres piac marketing, vagy épp bármely non-profit szervezetnek. A Termelői Piac sablon csomag alapból 8 oldalt tartalmaz.

Áttekintés

A termelői piac weblap sablonja olyan tervezési és funkcionális elemeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a termelők és eladók számára, csatlakozhassanak az árusok csapatába. Non-profit szervezet esetén a weblap lehetőséget nyújt adománygyűjtésre is.

Főoldal: A weblap főoldala a termelői piac központja. Bemutatja a szervezet tevékenységi körét és rámutat a lehetséges közreműködési opciókra.

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelfételi oldal elősegíti az érdeklődők és a szervezet közötti kommunikációt segítő kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, valamint listázza a szervezet által üzemeltetett piacok helyszínét és az üzemelés időpontjait.

Blog vagy Hírek: A sablon lehetőséget biztosít a szervezetnek arra, hogy közölje a legfrissebb híreket, termékinformációkat és egyéb releváns tartalmat.

Eseménynaptár: A szervezet itt hirdetheti meg időszakos nyilvános eseményeit, hogy a látogatók időben értesüljenek azok részleteiről.

Támogatás: A weblap lehetőséget nyújt támogatások fogadására, és a szponzorok logóinak megjelenítésére.

Mobilbarát és Reszponzív: A weblap reszponzív, hogy a különböző eszközökön, például okostelefonokon és tableteken is jól működjön.

Szociális Média Integráció: Lehetőség van a hírek és információk megosztására a közösségi média platformokon.

A Termelői Piac WordPress sablon szem előtt tartja az egyedi igényeket és célkitűzéseket. Jól variálható és személyre szabható.

További információk

Használati feltételek

Az alábbi sablon egy Divi elrendezés. Használatához szükség van a Divi szerkesztőre, enélkül nem használható. Ha velünk készítteti el weblapját, mi ingyen biztosítjuk a Divi szerkesztő licenszt weblapjához. Amennyiben saját maga szeretné elkészíteni weblapját, kérjük, hogy a sablon használata előtt mindenképp telepítse a Divi szerkesztőt weblapjára, mert anélkül nem fog működni.